Rosvopaisti
Perinteinen juhla-ateria karitsasta mökillä
Rosvolammas – Kun lihapadat eivät riitä, monttu hoitaa!
Koe suomalainen perinneherkku karitsan rosvopaisti

Tervetuloa aidon slow food -elämyksen äärelle. Rosvolammas ei ole mikä tahansa lammaspaisti vaan lähiseudulla kasvaneesta lampaasta maan alla haudutettu, tulikuumien kivien syleilemä herkku, jonka liha irtoaa luista pelkällä katseella. Tämä on ruokaa, jolla on tarina.

Miten homma toimii?
Varaa majoituksesi yhteyteen rosvolammas haluamallesi päivälle ja me huolehdimme lopusta. Tapahtumien kulku on seuraava:
Valmistus alkaa jo kaksi päivää ennen h-hetkeä, kun liha sukeltaa punaviiniin, valkosipuliin ja rosmariiniin marinoitumaan. Sitten monttu kuumennetaan koivuhalkojen voimalla ja liha paketoidaan huolella ennen kuin se haudataan hiekkaan. Kahdeksan tunnin jälkeen nostamme suussa sulavan, hitaasti kypsytetyn ja täydellisen lopputuloksen montusta pöytään. Lammas saapuu asiakkaan pöytään sovitulla kellonlyömällä.

100€ 2kg rosvopaisti
125€ 3kg
150€ 4kg
175€ 5kg

30€ lisukkeeksi rosmariiniperunat ja fetasalaatti
Pystyt lisäämään “Rosvolammas” lisäpalvelun luodessasi varausta Tyrnihoviin tai Pirttiniemeen. Aloita varauksen luominen varaustyökalulla.